Rubberboten

image

Lodestar NSA-230

Projectie voor
image

Lodestar NSA-230

Zijaanzicht
image

Lodestar NSA-230

Projectie achter
image

Lodestar NSA-230

Achteraanzicht
image

Lodestar NSA-230

Projectie achter
image

Lodestar NSA-230

Zijaanzicht
image

Lodestar NSA-230

Projectie voor
image

Lodestar NSA-230

Vooraanzicht

De Lodestar NSA 230 is een 3-persoons rubberboot van de beste kwaliteit. De NSA 230 rubberboot is geschikt voor zowel buitenboordmotoren tot 5PK, als voor elektromotoren.

De combinatie van ruimte, stevigheid en een laag gewicht, maakt dat uw Lodestar rubberboot erg gewild is. Om u te beschermen komt de NSA 230 met een Lift 'n Lock-systeem. Dit is niet alleen een slot, het zorgt er ook voor dat u deze Lodestar boot gemakkelijk kan vastmaken aan uw jacht en op een veilige manier aan de davits hijst.

De drijvers van de Lodestar NSA 230 zijn lang en breed. Dit zorgt voor een groot drijfvermogen en vergroot het vaarplezier. Het materiaal is gemaakt van 7-laags Mehler doek, afkomstig uit Duitsland. Dit is een van de meest duurzame en sterke doeken die er voor rubberboten beschikbaar is, u krijgt daarom een uitzonderlijk lange garantie van 5 jaar hierop. De rubberboot heeft 3 luchtkamers en 2 extra compartimenten, hierdoor zit u altijd veilig op het water. De Lodestar NSA 230 kan niet stuk gaan door een te hoge luchtdruk, hij is namelijk van extra sterke naden en 3 speciale overdrukventielen voorzien. De boot is niet alleen licht van gewicht, maar is ook erg compact op te bergen.

Het aluminium bankje kan op verschillende plaatsen in de boot bevestigd worden, net waar u zelf het liefste zit. Hierdoor is een optimale gewichtsverdeling mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om een biminitop te bevestigen. De V-vormige AIRDECK bodem zorgt ervoor dat u snel door het water kunt bewegen. Zo heeft u veel controle over uw boot en is de boot erg wendbaar.

De rubberboot wordt compleet geleverd inclusief 2 peddels op roeidollen, automatische zelflozer, 4 handvatten en een handige gordel.

Product specificaties

Merk en model: Lodestar NSA 230
Aantal personen: 3
Lengte: 230
Breedte: 143cm
Drijver dikte: Ø41cm
Draagvermogen: 460kg
Aantal luchtkamers: 3+2
Materiaal: 7 laags Mehler 1100 Decitex

Aantal handvatten:

4
Aantal banken: 1
Ventielen: 3
Vloer: Airdeck V-bodem
Spiegel: Plywood met coating
Spiegelhoogte: 38,1cm
Aanbevolen buitenboordmotor: Kortstaart buitenboordmotor of elektromotor
Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 4PK
Max. buitenboordmotor vermogen: 5PK of 3.8kW
Opberg volume: 100 x 60 x 30cm
Gewicht: 29kg
Fabrieksgarantie: 5 Jaar