Rubberboten

image

Lodestar NSA-300

Vooraanzicht
image

Lodestar NSA-300

Projectie voor
image

Lodestar NSA-300

Zijaanzicht
image

Lodestar NSA-300

Projectie achter
image

Lodestar NSA-300

Achteraanzicht
image

Lodestar NSA-300

Onderaanzicht

De Lodestar NSA 300 is een 5-persoons rubberboot van voortreffelijke kwaliteit. De NSA 300 rubberboot is geschikt voor buitenboordmotoren en elektromotoren. Gebruik hiervoor een maximaal vermogen van 15PK of 11.3kW. De mogelijkheid tot dit vermogen zorgt ervoor dat u goed over het water kan scheuren met deze Lodestar rubberboot.

De combinatie van ruimte, stevigheid en een laag gewicht, maakt dat uw Lodestar rubberboot een gewild object is. Ter bescherming van uw aanschaf heeft Lodestar een Lift 'n Lock-systeem ontwikkeld dat standaard op de NSA 300 aanwezig is. Dit is niet alleen een slot, het zorgt ook dat u deze Lodestar boot gemakkelijk vastmaakt aan uw jacht en op een veilige manier aan de davits hijst.

De tubes van de Lodestar NSA 300 zijn lang en breed waardoor een groot drijfvermogen gegarandeerd is. Het materiaal bestaat uit 7-laags Mehler doek, afkomstig uit Duitsland. Dit is een van de meest duurzame en sterke doeken die er voor rubberboten bestaan, u krijgt daarom hierop de exceptioneel lange garantie van 5 jaar.

De rubberboot heeft 3 luchtkamers met 2 extra compartimenten, hierdoor is dit een van de veiligste rubberboten verkrijgbaar. De Lodestar NSA 300 heeft geen problemen met een te hoge luchtdruk, hij is namelijk voorzien van extra sterke naden en 3 speciale overdrukventielen. De boot is niet alleen licht van gewicht, maar is ook erg compact op te bergen.

Het aluminium bankje kan op verschillende plaatsen in de boot bevestigd worden, hiermee hebt u altijd de meest optimale gewichtsverdeling. Daarnaast is het mogelijk om een biminitop te bevestigen. De V-vormige AIRDECK bodem vergroot niet alleen uw snelheid, het komt de wendbaarheid en stabiliteit van de rubberboot ook zeer ten goede.

De rubberboot wordt compleet geleverd inclusief 2 peddels op roeidollen, automatische zelflozer, 4 handvatten en een handige gordel.

Product specificaties

Merk en model: Lodestar NSA 300
Aantal personen: 4
Lengte: 300
Breedte: 203cm
Drijver dikte: Ø45cm
Draagvermogen: 700kg
Aantal luchtkamers: 3+2
Materiaal: 7 laags Mehler 1100 Decitex

Aantal handvatten:

4
Aantal banken: 1
Ventielen: 3
Vloer: Airdeck V-bodem
Spiegel: Plywood met coating
Spiegelhoogte: 38,1cm
Aanbevolen buitenboordmotor: Kortstaart buitenboordmotor of elektromotor
Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 12PK
Max. buitenboordmotor vermogen: 15PK of 11.3kW
Opberg volume: 110 x 60 x 30cm
Gewicht: 41kg
Fabrieksgarantie: 5 Jaar