Rubberboten

image

Lodestar NSA-340

Vooraanzicht
image

Lodestar NSA-340

Projectie voor
image

Lodestar NSA-340

Zijaanzicht
image

Lodestar NSA-340

Projectie achter
image

Lodestar NSA-340

Achteraanzicht
image

Lodestar NSA-340

Onderaanzicht

De Lodestar NSA 340 rubberboot biedt ruimte aan maar liefst 6 personen. De NSA 340 rubberboot van het eersteklas merk Lodestar is geschikt om te gebruiken in combinatie met zowel een elektromotor als een buitenboordmotor. Gebruik een vermogen van maximaal 20PK. De mogelijkheid tot dit vermogen zorgt ervoor dat u met grote snelheid over het water kan scheuren met deze Lodestar rubberboot.

De combinatie van ruimte, stevigheid en een laag gewicht, maakt dat uw Lodestar rubberboot een gewild object is. Het Lift 'n Lock-systeem op uw NSA 340 beschermt tegen diefstal. Dit is echter niet alleen een slot, het zorgt ook dat u deze Lodestar boot gemakkelijk vastmaakt aan uw jacht en op een veilige manier aan de davits hijst.

De drijvers van de Lodestar NSA 340 zijn lang en breed waardoor een groot drijfvermogen gegarandeerd is. Het materiaal bestaat uit 7-laags Mehler doek, afkomstig uit Duitsland. Dit is een van de meest duurzame en sterke doeken die er voor rubberboten bestaan, u krijgt daarom hierop de exceptioneel lange garantie van 5 jaar.

De rubberboot heeft 3 luchtkamers met 2 extra compartimenten, hierdoor is dit een van de veiligste rubberboten verkrijgbaar. Voor de Lodestar NSA 340 is een te hoge luchtdruk onmogelijk, hij is namelijk voorzien van extra sterke naden en heeft 3 speciale overdrukventielen. De boot is niet alleen licht van gewicht, maar is ook erg compact op te bergen.

Het aluminium bankje kan op verschillende plaatsen in de boot bevestigd worden, hiermee krijgt u altijd de meest optimale gewichtsverdeling. Daarbij heeft de NSA-serie de mogelijkheid om een biminitop te bevestigen. De V-vormige AIRDECK bodem vergroot niet alleen uw snelheid, de boot is door dit ontwerp ook erg wendbaar en stabiel.

De rubberboot wordt compleet geleverd inclusief 2 peddels op roeidollen, automatische zelflozer, 4 handvatten en een handige gordel.

Product specificaties

Merk en model: Lodestar NSA 340
Aantal personen: 6
Lengte: 340
Breedte: 243cm
Drijver dikte: Ø45cm
Draagvermogen: 850kg
Aantal luchtkamers: 3+2
Materiaal: 7 laags Mehler 1100 Decitex

Aantal handvatten:

4
Aantal banken: 1
Ventielen: 3
Vloer: Airdeck V-bodem
Spiegel: Plywood met coating
Spiegelhoogte: 38,1cm
Aanbevolen buitenboordmotor: Kortstaart buitenboordmotor of elektromotor
Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 18PK
Max. buitenboordmotor vermogen: 20PK of 15kW
Opberg volume: 110 x 60 x 40cm
Gewicht: 48kg
Fabrieksgarantie: 5 Jaar